Na Osnivačkoj skupštini Gradskog odbora Demos-a Zvornik, u prepunoj sali Skupštine opštine Zvornik,  izabrano je rukovodstvo GO Demokratskog saveza-Demosa Zvornik.
Za predsjednika GO Demosa Zvornik jednoglasno je izabrana  Spomenka Stevanović.
Za predsjednika Organizacije mladih GO Demosa Zvornik jednoglasno je izabran Miodrag Stević, dok će Aktiv žena u naredne četiri godine voditi  Milijana Jovičić.
“Organizacija mladih Demosa Zvornik broji 86 članova.  Naš rad se uvijek zasnivao na druženju i prijateljstvu koje je se vremenom rodilo, stvarajući na taj način ne raskidive veze i kompaktnost koju danas imamo. Danas smo jedna od najačih organizacija mladih u gradu Zvorniku. Radili smo zajedno i rješavali probleme za sve naše članove. Opšte je mišljenje da je ova ekipa mladih ljudi odradila veliki posao na prošlim izborima, na kojima je ostvaren izuzetan rezultat. U narednom periodu, organizacija će se još aktivnije uključiti u traženju rješenja za goruće probleme našeg društva kao što su iseljavanja stanovnistva i povećanje nataliteta. U naredne četiri godine radićemo na omasovljavanju organizacije i podmlađivanju naših redova, izjavio je predsjednik Organizacije mladih Demosa u Zvorniku Miodrag Stević.

 

SHARE