Шипово – Носилац листе Демократског народног савез /ДНС/ за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Недељко Чубриловић рекао је вечерас да ДНС има подршку народа од Требиња до Новог Града, те да се нада да ће и у Шипову имати добар изборни резултат.

Чубриловић је на предизборној трибини ове партије у Шипову да ДНС гаји политику компромиса и споразумијевања.

“Само на такав начин треба рјешавати неслагања и само тако Република Српска и БиХ могу напријед. ДНС ће и даље принципјелно заступати политику непреношења надлежности Српске на ниво БиХ, залагаће се за чување ресурса, а посебну пажњу ће посветити привреди”, истакао је Чубриловић.

Носилац листе ДНС-а за представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један Драгутин Родић каже да је свјестан да их у парламенту БиХ очекују тешка питања и теме које нису завршене у претходном периоду.

“Оне захтијевају одговоран пристип и неопходно је јединство српских представника у заједничким органима. Борићемо се за политику мира, демократијом, политичким средствима и ја сам убијеђен да ће ДНС дати велики допринос, јер је наш план да имамо два представника у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ”, рекао је Родић.

Кандидат ДНС-а за Народну скупштину Српску из Шипова Драгољуб Вујковић вјерује да ће грађани Шипова дати велику подршку ДНС-у.

“Грађани Шипова очекују да радим у њиховом интересу и у интересу свих грађана Републике Српске. Очекујем њихову подршку и добар резултат”, нагласио је Вујковић.

На трибини у Шипову представљени су кандидати ДНС-а за све нивое власти.

 

 

SHARE