Зворник, одржана је сједница Градског одбора Демократског народног савеза на ком је усвојен извјештај о резултатима протеклих избора.

Предсједница ГО ДНС Зворник госпођа Споменка Стевановић изразила је задовољство постигнутим резултатима али исткла да ће странка радити на даљем јачању и побољшању резултата.

Друга тачка дневног реда била је актуелна политичка ситуација гдје је предсједница изнијела своје виђење и хронологију односа унутар ДНС који су резултирали последњим дешавањима на предсједништву странке.

На састанку су донијети следећи закључци:

-Одлука о смјени потпредседника Чубриловића треба да буде поништена

-ГО ДНС ЗВорник изражава став да се на првој наредној сједници Главног одбора донесе одлука о расписивању ванредних унутарстраначких избора који ће резултирати заказивањем ванредне скупштине на којој ће бити изабрано ново страначко руководство  у циљу стабилизације странке и враћању исте изворним принципима на којима је годинама грађена.

За ријеч су се јављали истакнути чланови ГО међу којима су Синиша Мијатовић, Неђо Јовичић, затим предсједник регионалног одбора Зоран Обреновић, као и одборник у градској скупштини Ратко Томић и предсједник МО Малешић Кајо Спасојевић , те Добрица Куцаловић из Мо Улице, углавном изражавајући своје ставове и дајући безрезервну подршку предсједници Споменки Стевановић у циљу превазилажења проблема и стабилизацији странке.

 

SHARE